hambibar.hu

Reggeli ételek

Reggel 8:00 -10:30-ig készítjük reggeli ételeinket, a sonkás-baconos-gombás-hagymás omlettet, és a sonkás tojást. Minden reggelizni betérő kedves vásárlónk vendégünk egy pohár tejre!

Omlett

 Grilllapon összesütött baconnel, sonkával, gombával és hagymával gazdagítjuk a 3 tojásból tejfölösen összekevert omlettet. Bőséges zöldségkörettel (paprika, paradicsom, zölduborka), és pirítós kenyérrel tálaljuk.

Ára: 840 Ft

 

Sonka tojással

3 szelet sütőplatnin grillezett minőségi sonkát, 3 tükörtojást, pirítós kenyeret, és bőséges zöldségköretet (paprika, paradicsom, zölduborka) tartalmaz, a sonka-tojással elnevezésű reggeli ételünk.

Ára: 740 Ft

 

Toast

 1 szelet sütőplatnin grillezett minőségi sonkát, és két szelet edami lapsajtot sütünk össze két szelet pirítós kenyér közé. Nem csak reggeli étel, egész nap rendelhető.

Ára: 360 Ft

 

Rétesek

Házi réteseinket, hagyományos recept alapján, hajtogatott tésztából, saját pékségünkben minden reggel frissen sütjük. Alap töltelékek a túró-mazsolával, az alma, és a meggy, de időnként vendégeink kérésére sütünk meggyes-mákos, meggyes-túrós, vagy egyéb más töltelékkel töltött réteseket is.

 Ára: 340 Ft.

 

Allergén összetevők listája megtekinthető itt!