hambibar.hu

Fagylaltdesszertek

 

 

Fagylaltdesszertek

Fagylaltdesszert kínálatunkkal az év minden napján rendelkezésre állunk kedves vendégeink számára. Eper, csokoládé, és karamell öntettel kínáljuk a saját magunk által készített fagylaltkülönlegességeinket.

Ára: 830 Ft

Csoki-vanília csavaros lágyfagyi

Az állandó fagylaltkínálatunkon kívűl, tavasztól - őszig üzemel üzletünk fagyizó része. Ebben az időszakban üzemeljük be, a manapság már különlegességként számon tartott csoki-vanília csavaros lágyfagylalt gépünket. Ez a fagylaltfajta, habos könnyed lágyságával, egyedi, és megismételhetetlen ízvilágával minden édességkedvelőt képes örökre rabul ejteni. Természetesen ezt a fagyit is ajánljuk eper, csokoládé, és karamell öntettel! És végül egy különlegességet, a négerfagyit ajánljuk a kedves vásárlók figyelmébe! A csoki-vanília fagyit forró csokoládéba mártjuk, majd hirtelen kivéve belőle, mint egy jégkrémre rádermesszük a csokimázt. Némi hátránya, hogy elég gyorsan kell enni, mert belül a fagyi olvadékonyabb, de az íz egyedülálló, és megismételhetetlen...

Árak: mini fagyi : 450 Ft

          kicsi fagyi: 700 Ft

          nagy fagyi: 900 Ft

          fagylaltdesszert: 830 Ft 

Shake

Saját receptúránk alapján, valódi gyümölcs felhasználásával készítjük tej alapú finomságunkat az epres shake-t. Szintén egyedi recepttel, és sajátos ízvilággal bír a vaníliás shake italunk is. Mindkét hűsítő édességünk, közkedvelt ínyencség minden korosztály számára.

Ára: 0.2 l : 600 Ft

        0,3 l : 730 Ft

 

Allergén összetevők listája megtekinthető itt!